NK Marathon Rotterdam

Zondag 10 april om 10:00 uur wordt een kanon afgevuurd! Dan begint de mooiste, de grootste en de snelste marathon van Nederland. KNDSB afdeling Atletiek heeft deze marathon aangewezen als het Nederlands Kampioenschap en tevens ook een evenement waar de lopers de limiet kunnen lopen voor Deaflympics 2017 in Samsun, Turkije.Er hebben 6 deelnemers opgegeven voor het NK Marathon, 4 heren en 2 dames. Marathon is een zware loopafstand, 42,195 kilometer moet er afgelegd worden. Limiet voor Deaflympics 2017 bij de heren is sneller dan 3 uur en 15 minuten. Bij de dames moet er sneller gelopen worden dan 3 uur en 45 minuten.

Deelnemers zijn:

start nummers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.