Sportman van het Jaar Ralph van Houwelingen

Onze Ralph is vanwege zijn uitstekende prestaties en grote progressie op diverse afstanden in 2016 benoemd tot Sportman van het Jaar bij zijn Atletiekvereniging Prins Hendrik. Voorzitter Atletiek Raymon van den Berg reikte Ralph de bloemen uit, nadat hij (uit zijn hoofd) de prestaties, inclusief tegenstanders in de wedstrijden (!), van Ralph had benoemd.
Dank en een compliment voor Prins Hendrik want zij staan open voor alle sporters met een handicap en deze worden gastvrij ontvangen en begeleid binnen de vereniging. Ook Ralph is vanaf dag 1 welkom bij Prins Hendrik en zijn doofheid is nimmer een hindernis geweest in de samenwerking.

Wij DSV de Dommel zijn trots op jou Ralph!14425273_1654979588146921_8175976514259198058_oOnze Ralph is vanwege zijn uitstekende prestaties en grote progressie op diverse afstanden in 2016 benoemd tot Sportman van het Jaar bij zijn Atletiekvereniging Prins Hendrik. Voorzitter AtletiekRaymon van den Berg reikte Ralph de bloemen uit, nadat hij (uit zijn hoofd) de prestaties, inclusief tegenstanders in de wedstrijden (!), van Ralph had benoemd.

Dank en een compliment voor Prins Hendrik want zij staan open voor alle sporters met een handicap en deze worden gastvrij ontvangen en begeleid binnen de vereniging. Ook Ralph is vanaf dag 1 welkom bij Prins Hendrik en zijn doofheid is nimmer een hindernis geweest in de samenwerking.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.